Sugen på att tjäna pengar på din blogg eller hemsida?


TradeDoubler är en gratissida som erbjuder dig olika slags ersättningar för reklam du har på din sida via TradeDouble. Du kan tex få en liten summa pengar för varje unik besökare du har på din blogg eller hemsida, men du kan även få en procentuell andel av det som säljs via dig. Du kan även få pengar för att du värvar medlemmar till vissa sidor. Hur mycket betalt du får eller på vilket sätt är upp till företaget du gör reklam för. När du är medlem på sidan får du välja vilken slags reklam du kan tänka dig att ha på din sida, och sen kan du ansöka till olika reklamannonser som stämmer in på dina önskemål. Sen är det bara att vänta på att företaget ska aceptera din ansökan, och sen kan du lägga upp reklamen på din sida. Du kan lägga upp reklamen på din sida innan den har blvit accepterad via en länk, men du kommer inte få ersättning för den innan företaget har godkännt ansökan.
Så pengarna kommer rulla in hela tiden vid sidan om medan du bloggar eller händer på din hemsida!
Och nej, det finns faktiskt ingen twist :) Många bloggare använder sig av den här tjänsten, även jag, och det funkar hur bra som helst!

Visst är det bra?  Nu är det dags att bli medlem!

Här är länken till TradeDoubler där du blir medlem: http://clk.tradedoubler.com/click?p=19&a=1685037&g=50984

Här under följer en guide för hur du ska registrera dig på sidan!


1. Såhär kommer det se ut när du klickar på länken ovan. Det första steget blir att trycka på den blå knappen med texten "Registrering"2. Nu ska du välja vilket konto du vill anväda dig av. Om du inte har ett eget företag ska du kryssa i rutan som heter "Privatperson". Sen väljer du vilket land du kommer ifrån, och vilket språk du talar.3. Skriv in dina personuppgifter som sidan kräver, och tryck sedan "Nästa"4. Nu är det dags att fylla i lite blogguppgifter.
1. Här ska du skriva in namnet på din sida (tex Bilbloggen eller Annas Blogg)
2. Här ska adressen till din sida in
3. I den här rutan ska du skriva lite om din blogg eller sida (tex vad den handlar om eller går ut på)
4. När du har kryssat i den här rutan är du nästan klar! Nu är det bara att fylla i det lilla formuläret under med de 5 frågorna om vad din sida innehåller, och sen kryssar du i rutan under frågorna. Sen trycker du "Klar"5. ETT VIKTIGT STEG MÅNGA GLÖMMER
När du har fått ditt registreringsmejl och har klickat på den angivna länken och loggat in på TradeDoubler är det första du ska göra att:
1. Klicka på "Inställningar" i menyn till vänster
2. Klicka på "Webbplatsinformation" under Inställningar. Då kommer du in till sidan där du ska verifiera ditt konto. Som du ser står det att kontot inte är verifierat än
3. Klicka på ditt bloggnamn. När du har gjort det kommer det komma upp en liten ruta under namnet, i den väljer du "Bekräfta"


6. Nu kommer du komma in till en sida som ser ut såhär. I instruktionerna står det som du ser att du ska kopiera länken du har fått och klistra in den under  <HEAD> på din sida, och det är precis vad du ska göra! Så har du en blogg går du in i din kodmall, letar upp <HEAD>, trycker enter och klistrar in din länk där. Sen sparar du och trycker på "Verifiera webbsida" knappen nere till höger. Nu kan du börja ansöka till olika program!All hjälp du behöver för att komma igång med att söka till olika reklamannonser finns på sidan!
Så vad väntar du på, börja tjäna pengar! :)

Kommentarer
Postat av: lina [discosadness.blogg.se]

supermysig blogg du har.

önskar dig en trevlig dag :-)

2009-07-10 @ 02:02:55
URL: http://discosadness.blogg.se/
Postat av: Marie

Och hur mkt tjänar man då?

2009-07-10 @ 21:19:07
URL: http://intelikabra.blogg.se/
Postat av: Rano

Skulle gärna vilja tjäna lite extra pengar på den hemsidan, man måste dock vara över 18 :/

2009-07-12 @ 21:44:20
URL: http://ddarlings.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0