Det bästa tandläkarspelet online

Sugen på att fylla hål, fixa ett par snygga guldtänder, bleka tänder till perfektion eller bota din tandläkarskräck?
Spelet Glenn Martin, DDS: Dental Adventure är ett trevligt tandläkarspel med fullt ös!


Först blir du introducerad till din första patient. Du får veta lite information om patienten, tex vad han/hon/det jobbar med eller vilken relation personen (eller hunden) har till de andra patienterna. Men det viktigaste att komma ihåg är det som står under kategorin "Likes", det har man mycket stor användning av när man behandlar patienten.
När du känner dig färdigpåläst klickar du på "OK" knappen längst ner i högra hörnet, och du är redo att börja borra!Nu är det dags att ta sig en titt på vad patienten behöver hjälp med.
Du ska ALLTID börja med att ge patienten den bedövning den föredrar, och spela patientens favoritmusik.
Verktyget du alltid har till hands är "spegelpinnen" eller vad man ska kalla verktyget man tittar i munnar med. Klickar du på en tand som verkar skadad med undersökningsspegeln kommer verktyget du ska använda bli markerat på brickorna till höger. Sen är det bara att klicka på verktyget, och sätta igång!
Skulle du fastna och inte hitta fler skadade tänder kan du alltid klicka på röntkenbilden till vänster och se de skadade tänderna.När du är klar med alla trasiga tänder vill vissa ha en tandblekning, medan vissa nöjer sig med lite tandborstning och sköljning. I vilket fall som helst blir det jättefint! Om du gör ett bra jobb dvs!
När patienten är helt färdig får du en utvärdering, och kan gå vidare till nästa patient.
Otroligt bra tidsfördriv! Try it!
http://www.shockwave.com/gamelanding/glennmartin.jsp

Icanhascheezburger

För er som inte har kollat in sidan Icanhascheezburger än är det dags nu!
Icanhascheezburger är en sida full med roliga bilder på mestadels katter, men även andra djur. Här kommer några exempel:
(länken till sidan ligger under bilderna)Let the insanity begin! http://icanhascheezburger.com

Totally Looks Like

Nu är det dags för ett nytt tidsfördriv, och vad är roligare än att titta på bilder på kändisar som är lika saker, djur, andra kändisar eller seriefigurer?
http://totallylookslike.com kan du hitta godsaker som:Den här sidan är skön att bara klicka runt på, och har du inget bättre för dej är det här den perfekta underhållaningen.

Jag hoppas att ni finner den lika underhållande som jag :)

RSS 2.0