Det bästa tidsfördrivet just nu

Sugen på ett tidsfördrivsspel? Vilken tur! Låt mig presentera mitt favorittidsfördriv just nu!

Plants vs Zombies


Spelet går ut på att man ska skydda sin ägares hus mot zombies.  För varje level man klarar får man en ny blomma med en ny attack som gör att man kan döda zombies mer effektivt. Man måste tänka smart och lägga upp en bra taktik för hur man ska övervinna de inkommande zombieattackerna. Jag länger upp lite bilder på gameplay också!

Bilden till vänster visar hur det ser ut när man spelar en level, och bilden till höger visar hur det ser ut mellan levlarna när man får se vilka sorts zombies som kommer på nästa level, och man får välja vilka blommor man vill ha på nästa bana. (Vill ni se bilderna i större format är det bara att klicka på bilderna)
    

Här kan ni ladda ner en demo på spelet!
http://www.popcap.com/download_full.php?url=PlantsVsZombiesSetup-en.exe&oid=10375

Och om ni tycker om det lika mycket som jag när ni har testat demon går det att köpa spelet för ungefär 100kr :)


Matildas överlevnadsguide

Lite bra saker att tänka på när man spelar är att:
- alltid ha minst en rad med solrosor längst bak, för utan dom får du ingen sol, och utan sol kan du inte köpa nya blommor
- skydda solrosorna med en rad andra blommor som kan attackera, för det kan inte solrosorna
- bygga upp sin trädgård i rader, för börjar man sätta blommor lite här och där blir det betydligt svårare
- börja bygga bakifrån och jobba sig frammåt, för när en zombie kommer fram till en blomma börja den äta upp den
- första gången en zombie äter upp alla blommor på en rad blir den överkörd av en gräsklippare som står längst till vänster i spelplanen. Andra gången en zombie äter upp just den raden är gräsklipparen borta, zombien kommer in i ägarens hus och äter upp hans hjärna. Du förlorar


Räddaren i nöden!Här kommer ett bra tips för er som har slut på pengar eller laddning på mobilen och vill kunna skicka gratis sms ändå!

GratisSMS kan du som du hör på namnet skicka helt gratis sms, ha din egen telefonbok, ha en loggbok där du kan hålla koll på vilka du har smsat, få leveransraporter, värva medlemmar och samla sms med mera. Registreringen tar 2 minuter, och sen är det bara att logga in med ditt mobilnummer och lösenordet du har valt och börja skicka sms! Du registrerar dig genom att klicka på GratisSMSbilden till höger i min blogg. Den tar dig direkt till registreringen! :)


Öka antalet besökare på din blogg!

Att få fler eller nya besöka till sin blogg är inte alltid det lättaste. Eller är det?

Jag vill tipsa er om en sida som heter www.mer-trafik.se som går ut på att din blogg visas för andra användare på sidan när du besöker deras.

För att kunna få andra medlemmar att besöka din blogg måste du ha poäng på ditt konto. Du får 150 poäng när du registrerar dig, och varje gång din blogg eller hemsida visas för någon annan kostar det dig 3 poäng. Det betyder att du garanterat kommer få 50 nya besökare! Men poängen är otroligt lätta att tjäna ihop! Varje gång du besöker någon annans sida eller blogg tjänar du 2 poäng. Så det är bara att klicka runt och kolla in andras sidor och tjäna en massa poäng så många kan besöka din sida sen.

Klicka på bilden under för att bli medlem!

Sugen på att tjäna pengar på din blogg eller hemsida?


TradeDoubler är en gratissida som erbjuder dig olika slags ersättningar för reklam du har på din sida via TradeDouble. Du kan tex få en liten summa pengar för varje unik besökare du har på din blogg eller hemsida, men du kan även få en procentuell andel av det som säljs via dig. Du kan även få pengar för att du värvar medlemmar till vissa sidor. Hur mycket betalt du får eller på vilket sätt är upp till företaget du gör reklam för. När du är medlem på sidan får du välja vilken slags reklam du kan tänka dig att ha på din sida, och sen kan du ansöka till olika reklamannonser som stämmer in på dina önskemål. Sen är det bara att vänta på att företaget ska aceptera din ansökan, och sen kan du lägga upp reklamen på din sida. Du kan lägga upp reklamen på din sida innan den har blvit accepterad via en länk, men du kommer inte få ersättning för den innan företaget har godkännt ansökan.
Så pengarna kommer rulla in hela tiden vid sidan om medan du bloggar eller händer på din hemsida!
Och nej, det finns faktiskt ingen twist :) Många bloggare använder sig av den här tjänsten, även jag, och det funkar hur bra som helst!

Visst är det bra?  Nu är det dags att bli medlem!

Här är länken till TradeDoubler där du blir medlem: http://clk.tradedoubler.com/click?p=19&a=1685037&g=50984

Här under följer en guide för hur du ska registrera dig på sidan!


1. Såhär kommer det se ut när du klickar på länken ovan. Det första steget blir att trycka på den blå knappen med texten "Registrering"2. Nu ska du välja vilket konto du vill anväda dig av. Om du inte har ett eget företag ska du kryssa i rutan som heter "Privatperson". Sen väljer du vilket land du kommer ifrån, och vilket språk du talar.3. Skriv in dina personuppgifter som sidan kräver, och tryck sedan "Nästa"4. Nu är det dags att fylla i lite blogguppgifter.
1. Här ska du skriva in namnet på din sida (tex Bilbloggen eller Annas Blogg)
2. Här ska adressen till din sida in
3. I den här rutan ska du skriva lite om din blogg eller sida (tex vad den handlar om eller går ut på)
4. När du har kryssat i den här rutan är du nästan klar! Nu är det bara att fylla i det lilla formuläret under med de 5 frågorna om vad din sida innehåller, och sen kryssar du i rutan under frågorna. Sen trycker du "Klar"5. ETT VIKTIGT STEG MÅNGA GLÖMMER
När du har fått ditt registreringsmejl och har klickat på den angivna länken och loggat in på TradeDoubler är det första du ska göra att:
1. Klicka på "Inställningar" i menyn till vänster
2. Klicka på "Webbplatsinformation" under Inställningar. Då kommer du in till sidan där du ska verifiera ditt konto. Som du ser står det att kontot inte är verifierat än
3. Klicka på ditt bloggnamn. När du har gjort det kommer det komma upp en liten ruta under namnet, i den väljer du "Bekräfta"


6. Nu kommer du komma in till en sida som ser ut såhär. I instruktionerna står det som du ser att du ska kopiera länken du har fått och klistra in den under  <HEAD> på din sida, och det är precis vad du ska göra! Så har du en blogg går du in i din kodmall, letar upp <HEAD>, trycker enter och klistrar in din länk där. Sen sparar du och trycker på "Verifiera webbsida" knappen nere till höger. Nu kan du börja ansöka till olika program!All hjälp du behöver för att komma igång med att söka till olika reklamannonser finns på sidan!
Så vad väntar du på, börja tjäna pengar! :)

Trött på all mainstream musik?

Om du vill lyssna på lite skön musik medan du surfar runt är NERadio det perfekta valet!


NERadio är en helt gratis onlineradiotjänst, och du kan välja mellan att lyssna på en svensk DJ, en norsk DJ, eller en internationell DJ. Då det inte finns någon DJ på plats kör NERadio på Autoplay utan uppehåll och du kan fortfarande lyssna på alla kanaler. NERadio kör trance, techno, rave och många olika technoremixer av kända låtar.
Tune in, and turn it up!
http://neradio.se/

Ladda ner musik lagligt och gratis!

Är du en av dom som inte laddar ner musik pga IPRED-lagen, men vill ha dina favoritlåtar på mp3n ändå?
BEHOLD, lösningen är här!
Programmet Replay Music ger dig möjligheten att spela in streamande låtar
från vilken hemsida som helst, tex Myspace, YouTube och Spotify.  Man får bra
ljudkvalitet på låtarna (ända upp till 320 kb/s).

Använder man Spotify skriver Replay Music in namn, artist och album i programmet
själv (i de flesta fallen) som ni ser på bilden..
Allt du behöver göra är att trycka på recordknappen i programmet och spela upp
låten du vill ha inspelad i bakgrunden.

Steg nr 1 är att ladda ner programmet!
Det kan du göra här:
http://www.applian.com/replay-music/demo.php

Men innan man börjar recorda är det bra att göra några grundinställningar.
På den här sidan hittar du en guide till hur man gör inställningarna:
http://www.spotifyripping.com/?page_id=191〈=se

HAVE FUN!

I DID IT!

I did it, I can fly!
Jag har äntligen klarat spelet Learn to Fly! YES!

Letar man efter ett roligt tidsfördriv är det här spelet perfekt!
Spelet går ut på att man är en pingvin som ska lära sig att flyga. I början har man ingenting annat än en ramp att flya från, men ju mer man hoppar från rampen, destå mer pengar får man. För pengarna kan man köpa bla glidflygplan och raketer man kan ha på ryggen. Man kan även använda pengarna till att uppgradera ramphöjden, luftmotståndet och accelerationen.

Är ni sugna på att spela det hittar ni det på den här länken: http://armorgames.com/play/3789/learn-to-fly

RSS 2.0